Velikost pisave
   

Začetek priprav pod vodstvom novega trenerja

Članska ekipa OK Šoštanj-Topolšica bo v torek, 16.8.2011 začela s pripravami na novo sezono v 2.DOL pod vodstvom novega trenerja Zorana Kedačiča. Mladi strokovnjak, ki je zadnjih šest let preživel v Ljubljani, kjer zaključuje študij na Fakulteti za šport (absolvent, asistent in demonstrator na katedri za odbojko) je zadnji dve sezoni deloval kot pomočnik trenerju dr.Bogdanu Kotniku pri moški članski ekipi Calcita iz Kamnika. Kedačič je kot trener v poletih mesecih aktiven tudi na mivki, saj je član trenerske ekipe Slovenian Beach campa (tritedenskega kampa odbojke na mivki, ki vsako leto poteka v Ankaranu na plaži Sv. Katarine) in kot trener bratov Jana in Daniela Pokeršnika, novih članskih državnih prvakov in dvojice, ki je v letošnji sezoni osvojila vse štiri turnirje Beach toura.

Kedačič je s pomočnikom Rokom Skornškom (prav tako absolvent na FŠ, smer Fitnes), ki bo v pripravljalnem delu skrbel za telesno pripravo Šoštanjskih odbojkarjev, ekipo že zbral v ponedeljek 8.8.2011 na uvodnih testiranjih, kjer so opravili meritve antropometrije, agilnosti in motorične sposobnosti. Nova trenerja sta tako že dobila prvi vpogled v kakšnem stanju se igralci nahajajo pred začetkom priprav.

Tudi v igralskem kadru je prišlo do nekaterih sprememb in sicer sta ekipo zapustila Željko Ačimovič, ki bo kariero nadaljeval v Braslovčah, ter Vid Sečki, ki bo prenehal z aktivnim igranjem zaradi študija. Na sprejemalskem mestu se je ekipa okrepila z Nikom Akrapom, ki je v zadnjih dveh sezonah igral v 1.DOL za klub Murexin iz Slovenske Bistrice. V vodstvu kluba pa ne izključujejo možnosti, da se bo v mini prestopnem roku, v mesecu septembru, ekipi pridružil še kakšen nov igralec.

Izjava trenerja Zorana Kedačiča: »Najprej bi se vodstvu kluba zahvalil za zaupanje in željo, ki so jo izkazali po moji vrnitvi v domači klub. Za domači klub sem se odločil preprosto zato, ker mi to predstavlja velik izziv, ker klub deluje na zdravih temeljih in je tako kot igralci, želen napredka. Cilji pred sezono so jasni, to je osvojitev prvega mesta v 2.DOL in uvrstitev v 1.DOL ter klubu povrniti ugled, ki ga je v prvoligaški druščini nekoč že imel. Eden izmed ciljev je tudi v klub pripeljati čim več mladih in tako ustvariti uspešno odbojkarsko šolo ter s tem otrokom omogočiti kar se da uspešen telesni, gibalni in duševni razvoj. Če se osredotočim na člansko ekipo in igralce, misli, da je ekipa izredno mlada, talentirana in perspektivna. Ekipa je večino sestavljena iz mladih domačih igralcev, ki niti približno niso pokazali vsega, česar so sposobni, sedaj je na meni, da jim omogočim ta napredek, na njih pa je, da željo, ki jo imajo pokažejo in dokažejo na parketu.«

POKAL MOŠKI

ŠD Tivoli,
07.11.2018

ACH Volley Ljubljana : Šoštanj Topolšica

ob:

20:00 uri

Countdown
expired

Lestvica 2018/19

poz. toč. ekipa
1.  12   ACH Volley
2.  9   Maribor
3.  9   Calcit Volley
4.  7 Salonit Anhovo
5.  7 Šoštanj Topolšica
6.  5 Hiša na kolesih
7.  5 Panvita Pomgrad
8.  3 Krka
9.  3 Hoče
10.  0 Črnuče

Članska ekipa

 • 3.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 7.jpg
 • 2.jpg
 • 5.jpg
 • t.jpg
 • 6.jpg
 • ekipna_mrea.jpg
 • 1.jpg
 • 4.jpg
 • 11.jpg
 • 8.jpg

Ostale povezave

Motivacijski VIDEO